Кметът на Банкя отговори на „провокацията“ със „сплашения“ магазинер

NetNews

Във връзка с новината, свързана с предполагаема заплаха към неизвестен магазинер от Банкя, че „ако отвън няма плакат на ГЕРБ, е „свършен“, г-н Рангел Марков, кметът на Банкя, се обърна с отворено писмо към дипломата Чавдар Младенов, разпространил информацията. Марков окачестви вестта като фалшива.

Ето и отговорът на кмета на Банкя, публикуван без редакторска намеса:

„Уважаеми г-н Младенов, скъпи Чавдаре, позволявам си да ти отговоря като кмет на Банкя и районен ръководител на ГЕРБ в Банкя. Преди всичко искам да ти благодаря за това, което ти и твоята съпруга направихте за нашия град, а именно да дарите семейното Ви пиано на нашата детска градина. Един изключително благороден жест, който аз оценявам. Това е европейски подход, който буди възхищение (поне у мен).

И на фона на всичко това, днешната ти публикация ме остави сащисан.

През всичките тези 12 години, откакто съм кмет, съм се опитвал да помагам на бизнеса, в рамките на закона. Това, което прочетох днес, отчитам като елементарна провокация към Банкя. Нашият град е родното място на премиера и, разбира се, всякакви опити някой да се направи на интересен биха влезли в политическото пространство (заради името Банкя, не заради нещо друго).

Никога не съм си позволявал да оказвам натиск (това е против моите принципи) и всеки, който се интересува, го знае.

Пожелавам успех на всички ангажирани в изборния прцес, но не забравяйте ,че името на нашия град е над всичко, и това, което ни предстои, е изключително важно.

Нека да обединим усилия в полза на нашия град и държава.

Искрено Ваш,

Рангел Марков

Кмет на град Банкя“

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Унгарска тенисистка подлуди феновете си със секси кадър (СНИМКА)

Унгарската тенисистка Фани Столар не спира да радва своите фенове с фотоси, които илюстрират нейните прекрасно тяло. Хубавицата не пропуска да сподели интересни кадри от ежедневието си, както и различни моменти от корта, когато тренира. В случая тя пусна провокативна снимка от басейна. <blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CLxE0XFrmO9/?utm_source=ig_embed&amp;utm_campaign=loading" data-instgrm-version="13" style=" background:#FFF; […]