Кокала: Корнелия Нинова ще бъде най-достойният министър-председател

NetNews

„В годините БСП винаги се е борила за това истината да излиза наяве. Тезата на партията е “с грижа за хората“, тоест всичко се прави в полза на народа.“ Това заяви представителят на гражданската квота на БСП в 24 МИР Емил Велев в ефира на "Евроком".

Кандидат-депутатът бе категоричен, че битката на предстоящите парламентарни избори ще е между БСП и ГЕРБ.

В предаването “Политика и спорт“ Емил Велев изрази мнението си към лидера на Българската социалистическа партия: „Знам биографията на Корнелия Нинова, тя е много начетен човек, знае много езици, има огромен опит в политиката и икономиката. Затова ще бъде най-достойният министър-председател“, категоричен бе той.

Социалната политика на партията пък коментира Христо Марашлиев, също кандидат-депутат и част от гражданската квота на БСП в 24 МИР: „Харесва ми, че социалната политика на БСП е насочена и към възрастните хора и по-точно преизчисляването на пенсиите.“ Друга теза, на която спортистът симпатизира, е че политиката на партията е насочена към младите и спорта, към изграждане на двигателни навици още в ранните години.

„БСП има ясна визия и план как да се помогне на хората“, категоричен бе той по отношение на управленската програма на Българската социалистическа партия.

Като спортист Христо Марашлиев е на мнение, че спортната база на България е остаряла, тъй като не се инвестира достатъчно в нея. „Специално за футбола нямаме стадион, на който да се играят мачове от високо европейско ниво. Така политиката, която се води в момента, е насочена в изграждане на спортни паметници, а не се набляга на това, от което обществото има нужда“, коментира той.

По думите му все по-малко деца се ориентират към спорта и това се дължи на неглижиране на проблема с кадрите от страна на държавата. „Призовавам хората, които припознават проблемите в спорта, да гласуват за БСП“ завърши Христо Марашлиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Субсидиите, третият пол и спортистките от ГДР

Кой кой е и кой кого в горещите сцени? Различно е. Подкрепя се разнообразието. И толерантността. От едната страна имаме той, тя или то – възложителят, държавата, правителството, от другата също – строителят, фирмата, дружеството. 3 пола от едната страна и три от другата. И се омешват, както дойде. Модерна […]