Кольо Колев: ГЕРБ няма да удържи властта, но БСП не може да я вземе

NetNews

"Последните 8-10 избора в страните от ЕС ясно показват по-ниска от традиционната избирателна активност. При по-ниска активност излизат по-твърдите ядра. Не съм сигурен, че определени твърди ядра няма да се страхуват и те от вируса. Не сме подготвени да говорим с категоричност как би реагирал избирателят в условията на пандемия”, коментира политологът Димитър Ганев пред NOVA.

„При екстремна ситуация излизат твърдите ядра да гласуват”, коментира социологът Кольо Колев. „Това удря повече върху БСП, защото са по-възрастни хора с по-малка мобилност. Без съмнение има значение. Но може да се случи и прекрасен пролетен ден и хората да излязат. Но да се разчита на изкуствено създаване на ниска активност не е сериозно”, смята Кольо Колев.

„Не мисля, че ГЕРБ е в състояние да удържи властта. Дълбоко се съмнявам, че опозицията ще успее да вземе властта”, заяви още Колев.

„Това е чиста проба врачуване”, каза Димитър Ганев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БЗНС: Радев е проект на Кремъл

БЗНС написа позиция относно президента Румен Радев. Според тях целта на Радев е да дестабилизира държавата. Ето целия текст, представен от "Евроком": "Радев навлезе в последната година на президентския си мандат така, както и стартира – като проект на режима в Кремъл Непоследователен във външната си политика и рушащ политическата […]