Командирът на ВМС: Има напрежение в Черно море!

NetNews

Мирното съвместно съществуване, характерно за ситуацията в Черно море до 2014 година, отдавна вече не е същото, в момента ние сме изправени пред по-силна конфронтация. Това заяви във Варна командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов, предаде БНР. Той участва в ритуала, посветен на деня на курсантското управление във Висшето военноморско училище "Никола Вапцаров".

Контраадмирал Михайлов каза още, че процедурата по проекта за строителство на многоцелеви кораби за военния флот върви нормално, без забавяне и експертите са в непрекъснат контакт с представителите на фирмата.

Командирът на ВМС участва в ритуала, посветен на деня на курсантското управление във Висшето военноморско училище "Никола Вапцаров".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някого на филета

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обвиненията, че по време на последната предизборна кампания са били подслушвани опозиционни политици. Борисов се включи на живо в социалната мрежа Facebook от централата на партията, където събра останалите ръководители на ГЕРБ, както и част от младежките кадри в редиците. Мероприятието, по стар обичай […]