Контрера: Падишахът Трифонов е гол

NetNews

Научаваме се, че новият "падишах" Трифонов обявил у Фейсбук, че връщал мандата на секундата. Както казват безумните и не толкова красивите – "страх тресе кочината". Цялата патърдия около изборите, родилните мъки около Народното събрание в момента водят до логичния си завършек. Втората по численост парламентарно представена партия сгъва байраците и няма смелост дори да внесе предложение за състав на кабинет в Парламента. Това коментира във фейсбук профила си столичният общински съветник Карлос Контрера от ВМРО по повод политическите драми около мандата за съставяне на правителство в рамките на 45-ия парламент.

Ето и цялото мнение на Контрера:

Сакън да не вземат да им го гласуват, че ще трябва да се управлява и да се носи отговорност. Липсата на внесен проект за състав на Министерски съвет ще означава, че ИТН хора няма за тая работа, няма нито желание да управлява (заради което бяха избрани), нито има смелостта да носи отговорност и до провежда политики. Дадената ти е възможност да докажеш, че можеш да промениш нещата, а ти се дърпаш и викаш "не, не, не сега". А кога?

Интересно е, че Трифонов продължава да се държи като един "деос екс макина" и свежда височайшата си воля към нас, простолюдието, през фейсбук. Точно тези, които дойдоха с виковете за мажоритарна система, за нов модел, сега са се изпокрили и няма и помен от революционния плам.

Царят е гол.

Политици цял ден коментират съобщението на лидера на Има такъв народ Слави Трифонов, че Антоанета Цонева в качеството си на кандидат за премиер ще вземе мандата, но ще го върне "на секундата" на президента Румен Радев. Така след ГЕРБ-СДС, се очаква и ИТН да не съставят правителството. Критиките към формацията на Трифонов са именно, че той изобщо няма да се опита да намери парламентарна подкрепа, за да излъчи правителство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Играем си на шах и мат

Ако имаш амбицията и отговорността да реализираш някаква сериозна промяна, логично е да посочиш личностите, на които ще разчиташ. Били те и проекто министри в неосъществен кабинет. Лично мнение. Редно е най-после да почваме да чуваме нещо по-конкретно от кандидата за нов месия. Току виж ни изненада с нещо смислено […]