Крими тип изпотроши кола, докато дете е в нея

NetNews

Писъци огласиха петричката улица " Кестен " посред бял ден, съобщава struma.com.

Улична вендета вдигна на крак местната полиция. Познатият на петричани криминално проявен, Ангел Стоянов, спрял с автомобила си колата на съкварталеца си Асен Кирилов, с прякор Гудето, с намерение да го пребие. В автомобила на Асен пътували съпругата му и 10-годишният му син.

Блокирайки с тялото си колата на Асен, Ангел започнал да крещи и да го призовава да се бият. Асен отказал и това отприщило дива ярост у съпреника му. Той грабнал брадва и започнал да удря по автомобила.

Счупил панорамното стъкло, крещейки, че ще ги изколи, както са вътре, след това минал отзад на колата и счупил и другите стъкла.

На помощ се притекли хора, извикани са и органите на реда, но нападателят успял да избяга и в момента полицията го търси. Той е лежал в затвора за кражби, грабежи и побоища.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доналд Тръмп и Мишел Обама – най-харесваните в САЩ през 2020 г.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и бившата първа дама Мишел Обама са най-обожаваните мъж и жена в САЩ през 2020 г., според ново проучване на Gallup, публикувано днес. За пръв път Тръмп оглавява класацията сам, след като през 2019 г. Раздели първото място с предшественика си Барак Обама. За Мишел […]