Манолова: Партиите на промяната и протеста ще направят кабинет

NetNews

„Комисията ми пак ще я има. Но ще я пуснем във второ, подобрено издание. Ще добавим и други сектори, в които има най-много „аномалии“. Да речем калинки, които получават по-големи заплати от премиера и президента. Това са шефове на държавни дружества. Истината започна да се осветява по време на Комисията по ревизията“. Това зяви Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън!" пред БНТ.

„Демокрацията и свободата няма как да бъдат постигнати сами. Трябват отдадени, смели и почтени хора“, заяви тя по отношение на министрите от служебния кабинет.

„Партиите на промяната и протеста ще направят кабинет“, заяви Манолова.

„Не ламтим за постове. За нас не е самоцел“, отговори бившият омбудсман на въпроса дали тя и хората ѝ искат да бъдат министри.

„Дали ще имаме министри или не е тема, която ще бъде обсъждана. Ще настоявам кабинетът на премиера да бъде с отворени прозорци – да бъде проветрен и да чува протестите отдолу – каквито неизменно ще има. Ще искам премиерът да събере ключовете на служебните коли – крайно време е българските министри да се качат в метрото“, заяви още Манолова.

И допълни, че подкрепа от ГЕРБ и ДПС няма да бъде търсена.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хари Кейн умува за трансфер в ПСЖ

Нападателят на английския национален отбор и Тотнъм – Хари Кейн може да премине в отбора на Пари Сен Жермен. Това съобщава "90min". Според изданието, макар да предпочита да остане във Висшата лига, таранът все по-сериозно обмисля и опцията да се събере отново с бившия си мениджър Маурисио Почетино. Кейн не […]