Марешки: В политиката всеки иска да вземе парите на хората – аз гледам да им дам

NetNews

Част съм от българския парламент, защото българските избиратели са ми поставили висока оценка, а други не са в парламента, защото са им поставил оценка „слаб 2“. За нас няма и сянка на съмнение за корупция. Ние гордо се изправяме пред българите и им казваме, че занапред можем да градим повече. Това каза в предаването „Панорама“ по БНТ лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

В момента съм подсъдим, защото сезирах органите за една незаконна постройка, където можеше да умрат невинни хора или деца, както се случи скоро в София. Нямам зависимости, чувствам се независим, защото съм помогнал на хората да не умират. Провалени политици вкарват тезата, че имам незаконни постройки, заяви той.

Влизаме в една чиста патриотична коалиция с Валери Симеонов с ясното съзнание на хора, които могат да надмогнат егото си, с много ясна програма, която явно вцепенява мозъците на опонентите ни, за да влизат в такава кална кампания. Иначе можеше сам да си вляза в парламента. Всеки в политиката гледа да вземе парите на хората, а аз гледам да им дам. Разбрахме се, че занапред трябва да работим за поне 500 лева минимална пенсия, посочи Марешки.

Българинът не се интересува от Русия и САЩ, а се пита има ли чисти политици. Казах, че съм българският Навални, защото той е преследван заради възгледите си в Русия, а аз съм преследван заради дейностите си тук. Постигал съм неща от нулата, борил съм се срещу бандитската приватизация, не ми харесва, че много хора в България са оставени под прага на бедността. Няма да отстъпя никога от две неща – справедливост в цените на горивата, защото те влияят върху много неща, и безплатни лекарства за пенсионерите и за учениците. Няма да участвам в никакво правителството, ако не се изпълнят тези две неща, подчерта лидерът на „Воля“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изхвърлиха в ледена река 200 новоизлюпени пиленца, те загинаха

Фрапиращ случай на нехуманно отношение към животни. Неизвестни изхвърлиха над 200 живи пилета в река край Ловеч. Инцидентът е от снощи, а по случая работят полицията и Агенцията по храните. Недалеч от ловешкото село Казачево неизвестен извършител изхвърля животните. Те са намерени случайно от преминаващ човек, който е документирал фрапиращата […]