Маринела Арабаджиева за ФАКТИ: Мога да бъда полезна за възстановяването на туризма

NetNews

"Стъпката, която правя с включването ми в парламентарната надпревара, е продиктувана единствено и само от желанието ми да бъда полезна в новата политическа обстановка с опита, който имам от дълги години в реалния бизнес".

Това заяви специално за ФАКТИ Маринела Арабаджиева, която влиза в листите на Движение "Заедно за промяната" във Варна и Бургас за парламентарните избори на 11 юли.

"Секторът, в който работим, бе един от най-засегнатите от пандемията през последната година и половина, не само тук, но и в световен мащаб. В тази връзка смятам, че като депутат от Черноморския регион бих била полезна със законодателни инициативи за бързото възстановяване на сектора и на икономиката ни като цяло", допълни тя.

"Само припомням, че в туристическия бранш принципно са ангажирани около 250 000 човека или 11% от трудовата заетост у нас, а той формираше около 18% от БВП преди епидемията. Мотивите ми да се кандидатирам е възникналата необходимост от промяна на статуквото и политическото задкулисие, което влоши и бизнес средата в последните години.

Всички европейски доклади, както и последният сигнал отвъд океана, доказват моята теза. Смятам, че представителството на хората от реалния бизнес в новия парламент ще допринесе за подобряване на бизнес средата и ще е гарант за прозрачното и ефективно усвояване на бъдещите евросредства", завърши Арабаджиева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

8 ежедневни навика увреждат мозъка

Мозъкът е един от най-важните органи в тялото ни, контролиращ всичко, а често ние се грижим най-малко за него. Мозъкът се влияе от невероятно много фактори. Всичко е от значение – храната, която консумираме, навиците, които имаме, начинът, по който го използваме. Дори емоциите, които изпитваме влияят върху здравето и […]