Мартин Димитров: Вицето подкрепи хорото – завършен идиотизъм

NetNews

"Вицепремиерът Каракачанов подкрепи хорото. Дори и да приемем, че този танц е своеобразен връх в новата ни национална идентичност, подкрепата му от вицепремиер по време на пандемия и рестрикции, е завършен идиотизъм.

Това написа в профила си PR-експертът Мартин Димитров.

"Традицията с леденото мъжко хоро не е преживяла "турско", защото просто тогава не е имало такава традиция. Леденото хоро е нова традиция, подобна на мятането на пиратки от терасите, управление на държава от джип и прочее прояви на квази-мъжество. Очевидно тези ледени танцьори, тези ковчежници на българщината не могат да се сдържат на 6-ти януари сутринта да не треснат по една пърцуца, па после да се бухнат в реката. Ни пандемия, ни забрани могат да ги спрат, защото в крайна сметка ние сме българи и по колективна глупост трудно можем да бъдем победени.

Естествено, когато броят на болните след някой и друг ден отново се увеличи, вицепремиер Каракачанов, както и неговото Винету, няма да имат срам да благодарят на лекарите и да пищят наляво и надясно колко много се разчита на медиците.

Абсолютно безсрамни популисти", заяви Димитров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ген. Попов: Задължителната казарма отново може да влезе в дневния ред

Ген. Константин Попов, председател на Комисията по отбрана в Народното събрание, заяви по БНТ, че заложените в бюджета пари за отбрана са за модернизация на армията. Той припомни подписания договор за придобиване на многофункционалните патрулни кораби, които ще бъдат построени у нас, сключения договор за модернизация на танковете Т-72, цитиран […]