Мая Манолова: „Изправи се.БГ“ няма да участва в коалиции

NetNews

Както вече стана ясно, председателят на БСП Корнелия Нинова е поканила на преговори за общо явяване на избори Татяна Дончева ("Движение 21"), Румен Петков (АБВ) и Георги Кадиев ("Нормална държава"). Целта е създаването на голяма лява коалиция, с която левицата да успее да си върне част от гласовете след неубедителното представяне на изборите на 4 април.

Реакцията на бившия член на БСП Мая Манолова, която е един от лидерите на "Изправи се! Мутри вън", не закъсня. Тя е категорична, че движението ѝ "Изправи се.БГ" няма да участва в трансфери и коалиции.

В социалните мрежи Манолова намекна, че зад лицата на новия проект вляво прозират интересите на ДПС и допълни, че активните мероприятия са започнали паралелно с увеличаването на доверието към нейното движение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Христов: Резултатът на СДС не е лош, но не е достатъчен за самостоятелно явяване, преговаряме с ГЕРБ

Коалиция не се прави само тогава, когато твоят коалиционен партньор върви нагоре и когато е във властта – коалицията трябва да бъде на идейна основа. Това заяви пред телевизия Bulgaria ON AIR председателят на СДС Румен Христов във връзка с перспективата за коалиция с ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори на […]