МВР: Не тече проверка около случая, при който Пламен Узунов взема плик от митничар

NetNews

Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов заяви в Шумен, че в МВР е създадена работна група, която усилено работи по темата с подслушването на политици. По думите му резултатите от дейността ѝ ще бъдат оповестени, когато има какво да се каже.

Според заместник-министъра на този етап няма назначена проверка на кадрите с президентския секретар по правните въпроси Пламен Узунов, който бе заснет да взема плик с неизвестно съдържание от бившия митничар Петко Петков.

"На този етап няма проверка на видеото с плика. Ясно и точно казано. На този етап няма проверка на видеото с плика", каза Катинов, цитиран от БНТ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Губернаторът Г. Чалъков: Строежът на болницата напредва, подготовката на изборите върви нормално

Не се предвиждат на този етап повече промени в състава на областна администрация. Това заяви днес на пресконференция областният управител Георги Чалъков. Той представи официално новите си заместници Драгомир Димитров и Светослав Стоев. Предстои провеждането на конкурси за попълване на свободните длъжности в администрацията. Към момента те са три – директор на Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността” и старши юрисконсулт и старши експерт.