Милен Керемедчиев: Разделението на обществото в Америка е дълбоко

NetNews

Има съмнения, че всичко в САЩ е режисирано.

Това заяви пред NOVA Милен Керемедчиев, бивш министър на външните работи, цитиран от news.bg.

По думите му разделението на обществото е Америка е дълбоко. Не можем да кажем, че Америка е расово разделена, по скоро е разделена по политики.

Керемедчиев поясни, че голяма част от населението на САЩ вярват, че изборите са откраднати. Най-голямо съмнение имало по отношение на гласуването по пощата.

Той е на мнение, че тепърва ще има нарастване на броя на привържениците на Тръмп, които ще продължат да протестират.

Керемедчиев отбеляза, че американците ще приемат резултатите от изборите, но напрежението ще остане. Според него не е логично обаче да има толкова рехава охрана на протестите.

По отношение на поведението на Байдън в тази ситуация, Керемедчиев заяви, че като по-възрастен и умерен политик Байдън ще се опита да намали напрежението.

Той коментира и възможността за импийчмънт на Тръмп като подчерта, че ако се стигне до това ще има много тежки сблъсъци.

Според Керемедчиев е притеснително, че въоръжени цивилни хора се разхождат по улицата. Това обаче било разрешено със закон в САЩ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шум в ушите: защо го чуваме и какво го причинява

Понякога след концерт или излагане на прекалено силни звуци, можем да продължаваме да чуваме бръмчене. Изглежда, че не идва от никакъв източник и е странно, че сме в състояние да го чуем само когато наоколо е тихо. Днес ще ви разкажем повече за този любопитен феномен, който може би сте […]