Министърът на транспорта: Ще подменям хора, които не си изпълняват задълженията

NetNews

„Познавам системата добре. Започнах да работя в Министерството на транспорта през 2000 г. Ние сме част от служебен кабинет, чийто хоризонт е доста кратък. Опитваме се ежедневно да работим на 100 %. Ще подменям хора само и единствено, когато видя, че не си изпълняват задълженията и не следват добрите практики”. Това заяви в студиото на „Събуди се” служебеният министър на транспорта, ИТ и съобщенията Георги Тодоров.

Той коментира и освобождаването на шефа на правителствения авиоотряд. „С Ген. Тодор Коджейков се разделихме по взаимно съгласие. Причините за отстраняването му са професионални, а не лични”, уточни Тодоров. „Към този момент няма промяна в „Информационно обслужване“. Очаквам да изпълняват професионално своята работа", каза още трнспортният министър.

Той определи предстоящите избори като предизвикателство. „„Информационно обслужване“ ще действа по-бързо този път, но това няма да е за сметка на качеството. Проверките целят да има обективност", увери служебният транспортен министър.

По думите му авиационният сектор е най-тежко пострадалият от пандемията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Илиана Раева с много емоционални думи за Боряна Калейн

Президентът на БФХГ Илиана Раева бе изключително щастлива след спечеления сребърен медал от Боряна Калейн на Европейското първенство по художествена гимнастика във Варна. Тя похвали нашата състезателка, но и Катрин Тасева за отличното представяне на шампионата. "Боряна спечели с това, че тя има много рядкото качество да обича да се […]