Министърът на финансите: Трябва да се идентифицират всички юридически лица в санкционираните по „Магнитски“ фирми

NetNews

Финансовият министър Асен Василев даде подробности за допълнителния списък с фирми по закона "Магнитски", който вчера беше публикуван от финансовото министерство.

"В решението на МС ясно е записано, че трябва да се идентифицират всички юридически лица в списъка на фирми, свързани със санкционираните по "Магнитски", обясни на брифинг Василев.

Кои държавни фирми имат свързаност с общо 64-те в обявения списък е един от най-важните въпроси, който в момента се проверява от ведомството.

"От всички министерства са дадени указания за всички предприятия с над 50% държавно участие да огледат съществуващите договори и взаимовръзки, все още нямаме обратна връзка", уточни министър Василев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо не е добре да миете колата си през лятото прекалено често

През лятото шофьорите често мият „железните си коне“, защото искат колата да блести. Но прекалено честото миене може да доведе до проблеми с колата. Защо не трябва често да организирате водни процедури за колата си през лятото прекалено често, разказват специалистите от германското ателие за доработки APR. Малко хора знаят, […]