Млади мъже са загиналите в касапницата край Микре

NetNews

Двама мъже на по 23 години и други трима – на 21, 28 и 58 години, са загинали в тежката катастрофа на главен път София-Варна, край село Микре, съобщи NOVA.

Един човек е в тежко състояние. Инцидентът стана около 11.30 часа, след удар на два автомобила – с варненска и ловешка регистрации. В едната от колите пътували двама мъже на по 23-годишна възраст. В другия автомобил е имало трима мъже – на 21, 28 и 58 години. Три от жертвите загиват на място, а другите двама губят битката за живота си няколко часа по-късно.

Шести мъж, на 24 години, от Троян, е в тежко състояние и е откаран в тежко състояние в болницата в Плевен, откъдето съобщиха, че лекарите се борят за живота му. Той обаче е с тежка черепно-мозъчна травма и множество травми, като състоянието му е критично. От полицията посочиха, че тепърва ще се изясняват причините за инцидента. Участъкът край село Микре е известен с концентрацията си на тежки ПТП-та. Движението в района на катастрофата беше временно ограничено, но вече е възстановено.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Десислава Атанасова: Деменция е обхванала БСП и лидерката й

"Деменцията съвсем закономерно е болест на 130 годишна "госпожа", но явно е обхванала и далеч по-младата ѝ лидерка". Това написа във Facebook Десислава Атанасова от ГЕРБ. "Другарко Нинова, как забравихте, че с Пеевски бяхте заместник – министри в едно и също правителство? Как забравихте "Булгартабак"? Как забравихте, че през 2013 […]