МС: Няма спрени или замразени мерки в подкрепа на бизнеса

NetNews

"Към момента категорично няма спрени или замразени социално-икономически мерки за подкрепа на бизнеса и гражданите в условията на пандемия. Опасността от спирането на мерки произтича от несъобразяването на сроковете за тяхното изпълнение от страна на предходното правителство".

Това се казва в съобщение на пресслужбата на служебния кабинет, цитирано от БНР.

В него се уверява, че той работи активно по проблема и за подобряване и повишаване на ефикасността на мерките съобразно потребностите на най-тежко засегнатите от кризата.

Съобщението от Министерския съвет е по повод писмо на собственици на заведения, които твърдят, че действащи програми са замразени и няма яснота дали ще има нови.

Няма спрени мерки в подкрепа на бизнеса. Така по-рано Министерството на икономиката реагира на писмото на собствениците на заведения, в което се твърди, че служебното правителство замразява действащи програми и няма яснота дали ще има нови.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Рашков: Пет години говорих за нарушенията, ГЕРБ си правеше оглушки

„Има хора, които са подслушвани и които са политици. Точка по въпроса. Колко и кога? Аз ще кажа. Аз ще реша кога да изляза и да кажа нещо”. Това заяви пред NOVA вътрешният министър Бойко Рашков, цитиран от Епицентър.бг. „Аз говорих 5 години за тези нарушения и престъпления във връзка […]