Нанков: Служебната власт ще спре строителството на „Хемус“

NetNews

"Служебните министри се държат не като управленци, а като ударна група ревизори в предизборния щаб на Румен Радев. Единствената им задача е да манипулират общественото мнение чрез комбиниране на полуистини и откровени лъжи. Днес министърът на икономиката разигра театър с нарочно източен язовир край Ловеч – местните хора се кълнат, че преди две седмици водоемът е бил пълен".

Това написа в профила си във Фейсбук бившият регионален министър Николай Нанков.

"Преди няколко дни регионалната министърка обърка мястото, откъдето трябва да минава част от трасето на магистрала „Хемус“ с площадка за паркиране на тежка техника. За да внуши, че милиони са потънали безследно. Не, не са, г-жо министър! Ако наистина толкова разбирахте от инвестиционния процес, нямаше да обяснявате, че подготовката на проектите отнема 4-5 години – ако беше така, нищо нямаше да е построено. А и с голямо учудване онзи ден разбрахте, че за този участък има готов технически проект. Причината за забавянето е във вашия двор – бездейства иначе работеща и компетентна администрация, отговорна за отчуждителните процедури. Тя е под ръководството на бившия ви зам.-министър, който вместо да управлява тези процеси, управлява протестите в държавата!

За съжаление, днес регионалната министърка косвено потвърди едно мое опасение – че с действията и безддействията си служебната власт на практика ще спре строителството на автомагистрала „Хемус“. Аутобанът, толкова дълго чакан от цяла Северна България, няма да е готов през 2024 г. И за това няма как да обвинят ГЕРБ!", допълва Нанков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Кантарджиев: Спасихме хиляди, нека не дразнят Кацаров с протести

„Държавните структури в здравеопазването имат нужда от закрила. Всичко е против тях". Това заяви пред Диана Найденова в "Карай направо" по NOVA бившият директор на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев. Той благодари на всички, които са застанали зад него след новината за пенсионирането му. „Има […]