Недялко Недялков: Кретени, това е престъпление!

NetNews

Недялко Йорданов е жив и здрав.

Късно снощи фалшива новина в интернет "информира", че с поета се е случило най-лошото.

Пръв на "новината" реагира синът на поета журналистът Недялко Недялков от ПИК.

„Ей, кретените не се посвениха, „умориха“ и баща ми. Това е престъпление, бе, да си измисляте, че жив човек е мъртъв. Все едно кой – известен, неизвестен… Знаете ли какъв шок е за близките? Тая идиотия се споделя масово в момента. Безкритично. Без никаква проверка в нормална медия. Първоизточник е някоя си Виктория Джендова от Бургас. Сега се извинява. Била се „предоверила“ на „друг известен поет“. Кажи кой е тоя „известен поет“, бе, парцал? Чиста провокация, неслучайна според мен. Дотам ще ни докара фейсбук лудостта, лековерието, предоверяването на социалните мрежи, липсата на здрав разум. Тепърва ще берем ядове“, възмущава се синът на поета.

Както вече ФАКТИ писа и бе потвърдено от поета, Нeдялкo Йoрдaнoв e приeт във ВМA c кoрoнaвируc. Зaeднo c нeгo e и съпругата му Вaня Джeджeвa.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес е Богоявление, внимавайте в колко студени води ще се окъпете. Дай Боже, да сте по-здрави и да не се боите от студа. Някак странен е празникът без обичайната суматоха, но определено е празник, празник на вярата, че по-доброто предстои. Телец Доста енергични ще сте днес, […]