Ненков: Капиталът на ББР не е от данъкоплатците

NetNews

Скандалът около изнесената от служебния министър на икономиката Кирил Петков информация за финансиране с близо 1 млрд. лева на 8 големи компании коментираха в студиото на ТВ Европа бившият зам.- министър на финансите Георги Кадиев и Александър Ненков от Политическа Партия ГЕРБ.

Според Ненков действията на служебното правителство по изслушването на големите кредитополучатели на ББР е PR акция. Той каза още, че капиталът на банката не е от парите на данъкоплатците и, че няма повод за притеснение по изплащането на кредитите, тъй като това се следи от Европейската централна банка.

Според Георги Кадиев, който в момента е част от широката коалиция около БСП, големите кредити в банката няма да бъдат изплатени, а случаят с КТБ може да се повтори, но след 25 години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦИК с експеримент – изцяло машинно гласуване в село Доброславци

Централната избирателна комисия ще проведе втори експеримент за изцяло машинно гласуване. За целта е избрано софийското село Доброславци и симулацията е планирана за неделя, 30 май, в сградата на кметството. Гласуване само с машина ще могат да изпробват жителите на село Доброславци, без значение как са избрали да гласуват на […]