Нидал Алгафари: Радев в новогодишната си реч обяви предизборната си кампания

NetNews

Това, което направи Радев, за разлика от всички други държавни глави – дали било английската кралица, дали било Меркел или който и да е, беше едно предизборно обръщение, възползвайки се от вратичка в решенията за електронни медии, че може на Нова година, в най-гледаното време, да сложи начало на предизборната си кампания.

Това обяви пред ПИК политическият анализатор и ПР експерт Нидал Алгафари. Той направи коментар за новогодишната реч на президента Румен Радев.

За пореден път тръгна да разслоява обществото. За пореден път призова към някакви действия, които засега даже не са съвсем ясно какво иска да направи той. И това беше призоваване на Нова година, когато хората очакват мили думи и подкрепа. В това време той призова едва ли не за тръгване към сваляне на правителството. Това не му прави чест, заключава Нидал Алгафари.

Според мен това ще е предпоследното му новогодишно поздравление, защото следващото ще му бъде финално, освен ако Бойко Борисов не реши да му подари още един мандат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов горд: Впечатляващ ден за двустранните отношения с Азербайджан

Днес е впечатляващ ден за двустранните отношения между България и Азербайджан. Правим важна стъпка за енергийната диверсификация не само на България, но и на Европа. Около това се обединиха министър-председателят Бойко Борисов и президентът на Азербайджан Илхам Алиев. Двамата проведоха телефонен разговор, след като по-рано днес българският министър-председател Борисов и […]