Нинова: Каквото и да преживяваме – трябва да съхраним духовността

NetNews

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова се обърна към всички сънародници: "Бих искала да поздравя българите за характера, за силата им. Да им пожелая да бъдат здрави и да имат кураж. Това ни трябва.

Знам, че е трудно и че всяко семейство изпитва затруднения в тази ситуация. Вярвайте в собствената си сила. Ако нещо ще се промени, то зависи от всеки от нас. Горе главите, кураж. Бъдете здрави. Всичко останало можем и ще направим заедно. С грижа за хората и желание за по-добър живот. Бъдете здрави и смели, всичко ще бъде наред".

Тези думи довери към зрителите тук и по света председателят на БСП Корнелия Нинова в рамките на специалното ѝ празнично участие в Свободната телевизия, в което тя разкри себе си като човек и зад политика. Нинова повдигна завесата за първи път от личния ѝ живот, за който е известно, че не говори често пред широка публика.

В интервюто Нинова описа уюта на детството си и сподели интересни щрихи, свързани с любимите ѝ занимания – както в отминалите години, така и към настоящия момент. "Има плюсове и минуси на начина, по който растат сега децата. Аз си спомням гроздобера, откритото небе и звездите по пътя рано сутрин. Зимните ни занимания, шейните на хълма в Мизия".

Нинова с болка открито говори за разочарованията от предателствата, но и за мястото на любовта и надеждата, които тя определя като първостепенни ценности в живота. В интервюто председателят на БСП бе откровена за семейството, хобитата, за музикалните и литературните си предпочитания.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Младоженци събраха 10 000 гости на сватбата си

Пандемията промени или напълно развали плановете на много двойки да кажат съдбоносно "да“ пред близки и приятели на сватбата си. Въпреки това една малайзийска двойка успя да заобиколи мерките и вдигна повече от пищна сватба с около 10 000 гости, съобщава РТС, цитирана от БГНЕС. Тенгу Мохамад Хафиз и Ошеан […]