Нинова: Начинът, по който Борисов управлява от джипката, е против морала и нормите

NetNews

Начинът, по който Борисов управлява от джипката, е против морала и нормите на правене на политика. Имаме аргументи да твърдим, че изборите няма да бъдат честни. Всички видяхте ситуацията с оранжевите маски и броенето им след гласуването в Мъглиж миналата седмица. И всичко това за определен брой гласове.

Това каза в предаването „Лице в лице” по бТВ председателят на БСП Корнелия Нинова.

„Нашата кауза е демографкси стабилна, здрава и образована нация, която прави модерна икономика, има високи доходи и живее в справедлива и честна държава”, обясни тя.

Начин на упражняване на властта

Според Нинова през последните 11 години управление на ГЕРБ единственото нещо, което се е случило, е да се разгради държавността и да се обезсмислят институциите.

„Направи се така, че целият обществен живот да зависи от волята на един човек, а не да се управлява от институциите и да стъпва на признаците на държавността”, добави депутатът.

По думите ѝ при евентуално управление на БСП процент от събраните данъци на гражданите ще останат в общината за тях.

„За да знае човек, че като си плаща данъците, тези пари се връщат на неговата улица, а не да стоят и да зависят кога на някой министър или министър председател ще реши да мине с джипката и просто да ги уважи предизборно”, каза още Нинова.

Пандемията от COVID-19

Според председателят на БСП от година сме свидетели на огромен хаос.

„Не можеш на 1 март да кажеш „отваряме всичко”, а само една седмица по късно – „затваряйте отново”. Да кажеш „отваряме зелени коридори за ваксини”, хората се наредили на опашки и после „няма ваксини, връщайте се”. Да кажеш на личните лекари „правете списъци, елате, ще ви дадем ваксини” и да няма ваксини”, добави тя.

По думите ѝ този хаос, противоречия и непоследователност във мерките доведе до провал в управлението на кризата с пандемията от COVID-19.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Преизбраха Томас Бах за президент на МОК

Настоящият президент на Международния олимпийски комитет (МОК) Томас Бах беше преизбран за нов четиригодишен мандат. Това стана по време на 137-ата сесия на МОК, която се провежда онлайн. Германецът беше единственият кандидат за ръководител на организацията. 93 души гласуваха за преизбирането на Бах, а един е бил против. Бах заяви […]