Нинова на „солидарен Великден“ в Латаково

NetNews

Лидерът на БСП Корнелия Нинова участва в инициативата на БСП “Солидарен Великден”. Заедно с общинския съвет на БСП-Ботевград и народния представител от БСП Иван Ченчев тя дари козунаци и лакомства на децата от детската градина в с. Литаково.

Нинова разговаря и с кмета на селото Пешо Младенов, издигнат от БСП, и го поздрави за новия облик, който е придал на селото и направеното от него за хората. За посещението си в ботевградското село председателят на БСП сподели в социалната мрежа. Ето целият текст на съобщението на Корнелия Нинова във Фейсбук:

„Прекрасни мигове за солидарен Великден с малчуганите от детската градина в с. Литаково. Дарихме им козунаци и лакомства и поздравихме кмета Младенов за преобразяването на селото и грижите, които полага за жителите му. Светли и хубави празници на всички!“

Кампанията за даряване на хранителни продукти от български производители на социално слаби и хора в неравностойно положение „Солидарен Великден“ на БСП се провежда за втора година по инициатива на Корнелия Нинова.

Още миналата година след успешната реализация на първото издание Нинова обяви, че националната инициатива става ежегодна. В проявата и тази година се включиха социалисти от цялата страна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова на "солидарен Великден" в Литаково

Лидерът на БСП Корнелия Нинова участва в инициативата на БСП “Солидарен Великден”. Заедно с общинския съвет на БСП-Ботевград и народния представител от БСП Иван Ченчев тя дари козунаци и лакомства на децата от детската градина в с. Литаково. Нинова разговаря и с кмета на селото Пешо Младенов, издигнат от БСП, […]