Нинова пак нападна новите партии в парламента

NetNews

„В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват "новите" партии. Едно от най-важните неща в политиката е да си последователен и принципен“, това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в личния си фейсбук профил.

„БСП внесохме мораториум правителството на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава болници, да назначава, да сменя директори и бордове.

"Има такъв народ" , "Изправи се! Мутри, вън!", "Демократична България" и ДПС гласуваха "против". (Първите три партии УЖ искаха смяна на модела)“, допълни Нинова.

В петък лидерът на БСП разби „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“, а ГЕРБ я аплодираха.

„След като ги разобличих от трибуната на парламента, се хвърлиха да обясняват как не му било мястото в това решение, а трябвало в отделно такова.

Стар трик – като не искаш нещо да стане – да търсиш процесуални номера.

Някои от "новите" си позволиха да нападат БСП в желанието си да изпъкнат. А сега вече са се засилили да внасят мораториум от свое име.

Очевидно в паника от гафа.

През това време правителството в оставка продължава да раздава, назначава и продава.

И други странности станаха през първите два парламентарни дни.

Атакуващите с лодка "Росенец" избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата“, заяви Нинова.

Пак в петък стана ясно, че скандален участник от реалити предаването „Биг Брадър“ също ще прави бюджета на България.

„Много бързо истината започва да излиза наяве.

Очаквам остра реакция на тези мои думи, но предпочитам да се знае истината.

Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега“, заяви Нинова часове, след като обяви, че партията ѝ ще подкрепи правителство, съставено от „Има такъв народ“, но под условия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 съвета когато залюбите колега

Когато хората редовно прекарват време заедно, между тях много често се развива романтична връзка. Още в края на 60-те години социалните психолози откриват, че сме склонни да намираме за привлекателни тези, които често виждаме. Тази теория се потвърждава и от статистиката. Служба за изследвания на HeadHunter информира, че 41% от […]