Нинова празнува в гората

NetNews

Соцлидерката Корнелия Нинова, също като премиера Бойко Борисов, избра да прекара уикенда на въздух. Нинова предпочете да изкара 52-рия си рождения ден в заснежена гора, откъдето публикува своя снимка в социалната мрежа.

Лидерката на БСП благодари за поздравите по случай личния ѝ празник. Тя споделя, че ще го прекара с близки хора сред природата, но не посочва къде се намира. Сред най-вдъхновените от празника ѝ съратници се изяви съветникът ѝ Йордан Татарски, който даже съчини ода по повод рождения ѝ ден и я публикува във Фейсбук. Татарски, който е бивш съветник на Росен Плевнелиев като министър на регионалното развитие, е бил и областен на Кюстендил по времето на служебния кабинет на Румен Радев. Днес, в рими, съветникът ѝ се възхищава на рожденичката Нинова, която в очите му е "мъжкарана" и "реформатор".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тежък удар получи Григор Димитров преди Аутрелиън Оупън

Тежък удар получи Григор Димитров преди първия голям турнир за годината Аутрелиън Оупън, който стартира на 8 февруари. Българинът ще трябва да се настройва за битките без треньора си Данте Ботини, който е под карантина за 14 дни заради това, че в самолетния му полет от Лос Анджелис до Мелбърн […]