Нинова: Ще вземем най-доброто решение за отечеството

NetNews

На Национален съвет БСП ще реши дали да приеме мандата за съставяне на правителство, който се очаква да бъде връчен от президента Румен Радев на 5 май. А преди това левицата отбелязва Деня на труда в парк "Борисовата градина" в столицата с митинг-концерт под наслов „Достоен труд – достоен живот“, организиран от Националния съвет на БСП, Градския съвет на партията, в-к „Дума“ и младежкото обединение на БСП. Днес партията отбелязва и 130 години от организираното социалистическо движение в страната.

Нинова заяви, че Националният съвет на БСП ще вземе най-доброто решение за България. На митинг-концерта тя посочи, че „моделът Борисов“ все още не е разрушен и призова за общи усилия политическите партии това да се случи.

„Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си. И ви уверявам, че след малко Националният съвет ще вземе най-доброто решение за отечеството и за хората. Изразявам пред нас опасение, че загледани всеки в своята малка, егоистична партийна битка, ще пропуснем голямата промяна. Защото днес на България трябват, не партийци, а държавници. И мисля, че смело, отговорно и честно, можем да кажем, че ние имаме своята визия как да се развива България“, заяви Нинова, цитирана от БНР.

По-рано днес тя посочи три варианта – връщане на мандата, съставяне на правителство с лидер Корнелия Нинова или предлагане на кабинет с ограничен мандат, който ще има предимно експертен състав

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Теди Цветкова изкушава с нов бюст от Египет (СНИМКИ)

Актрисата Теди Цветкова изкушава със серия снимки и екзотика от Египет. Красавицата от "София ден и нощ" публикува сексапилни кадри по бански и нажежи страстите с перфектна фигура. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Теди Цветкова (@teddy_tsvetkova) Наскоро увеличила гръдната си обиколка, Теди пъчи гордо бюст, събирайки тен. […]