Нов тротоар над метростанция пропадна в София

NetNews

Тротоарът край влязлата в експлоатация преди по-малко от половин година столична метростанция „Медицински университет“ пропадна, сигнализират граждани в социалните мрежи.

Споделяни онлайн снимки показват сериозни щети по пешеходното трасе по ул. „Георги Софийски“. В образувалия се трап е поставена и елхичка – с цел да няма наранили се невнимателни преминаващи.

„През август, дни преди откриването на новата линия на метрото, сигнализирахме за пропадания на същия този тротоар, както и в съседната градинка. Там новопосадените фиданки бяха с над два метра под нивото на земята, което е ясен знак, че почвата в района на метрото не е добре укрепена и има опасност от срутвания“, пишат от организацията „Спаси София“.

На този етап коментар от общината няма.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мат Ханкок: Ваксината е начинът да сложим край на пандемията!

„Ваксината е единственият начин да сложим край на пандемията от COVID-19”. Това заяви на редовния си дневен брифинг от „Даунинг стрийт” 10 за ситуацията с опасната инфекция в Обединеното кралство британският здравен министър Мат Ханкок. По думите му новият щам на коронавируса е изключително заразен като само за последното денонощие […]