Общинска съветничка на ГЕРБ стана консулша в Лос Анджелис

NetNews

Общинска съветничка на ГЕРБ стана консулша в Лос Анджелис. Това написа във "Фейсбук" Атанас Чобанов.

Г-жа Силвия Тошкова Христова е съпруга на новия ни генерален консул в Града на ангелите – Бойко Христов. Като член на семейството на дипломат тя вече е уседнала в САЩ, където ще обитава повече от 180 дни в годината.

След възсъединяването си с благоверната съпруга, екселенц Христов ще получава по още 600 евро на месец към заплатата си от бюджета на МВнР.

Силвия Христова обаче е не само съпруга на дипломат, но и трети мандат общински съветник от ГЕРБ, и председател на Постоянната комисия по устройство на територията, архитектура, и жилищна политика на Столичния общински съвет. В момента тя е едновременно на служба роду и тук и там.

Христова е известна с това, че години наред е получавала по над 4000 лева месечно за по-малко от час работа на месец в Специализирания общински приватизационен фонд (СОПФ).

Сега е възнаградена за вярната си служба с още една синекура.

Преди да замине за САЩ Христова не е подавала присъствено оставка като общинар в СОС. Вероятно възнамерява да я подаде по Скайп.

В крак с времето.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

10 съвета от Петър Дънов за любовта

Колкото и опит да имаме, каквото и да сме преживели, любовта си остава едно от най-трудните неща за разгадаване в живота. Тези 10 съвета на Петър Дънов ще ви помогнат да успеете поне мъничко да вникнете в същността ѝ, пише actualno.com: 1. Да обичаш тези, които те обичат, това всеки […]