Осман Октай: Доган има две възможности – да нападне отново САЩ или да разчисти листите на ДПС

NetNews

Ахмед Доган има две възможности да спаси ДПС от Делян Пеевски, след обвиненията на Финансовото министерство на САЩ и прилагането на санкцията Магнитски – да нападне отново САЩ или да отстрани Рамадан Аталай, Хамид Хамид и Йордан Цонев от депутатските листи на предстоящите избори с мотива, че са опитали чрез Делян Пеевски да овладея партията. Това заяви в интервю за Faktor.bg бившата дясна ръка на Ахмед Доган.

"Делян Пеевски е изолиран и осветен като посредник на политико-олигархичната мафия. Той ще бъде похарчен както всички подобни посредници. В момента вървят процеси за търсене на нова секретарка на Ахмед Доган в ДПС. В момента се лансират модели на фалшиви патриоти като този на Кубрат Пулев, с който ще се направи опит да се въдвори моделът „Лукашенко“ от Беларус.", заяви Октай.

"Въпросът е дали ще се запази моделът на Ахмед Доган на политико-олигархичен и мафиотски процес. От „Кръглата маса“ две партии са значими за този модел. Чрез него се прикриха всички престъпления от 1944 г. от БКП насам.", добави един от основателите на ДПС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Ноев: Политическият лидер, подкупван от Божков, е Бойко Борисов

Отново трябва да ни освобождават отвън, макар че имам чувството, че този път ще се освободим сами. Това заяви Бойко Ноев, бивш министър на отбраната и български посланик в НАТО. Според Ноев, всяка дума в разпореждането за санкциите срещу Делян Пеевски и Васил Божков може да издържи в съда. Той […]