Остава опасността от градушки, морската вода се затопля

NetNews

Днес времето ще остане без промяна – след слънчевото начало, през втората половина на деня в много райони отново ще има валежи, придружени от гръмотевици и временно усилване на вятъра. Остава и опасността от градушки, предаде БНТ.

Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 24° и 27°, в София – 22°, по Черноморието – от 22° до 24°. И там преди обяд ще бъде слънчево, но в следобедните часове на места също ще превали и прегърми. Ще бъде и ветровито, с умерен северен вятър. Температурата на морската вода вече е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

В планините, по-добри условия за туризъм ще има през първата половина на деня. В следобедните часове – и там, в много райони ще има интензивни валежи и гръмотевици, както и условия за градушки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Конте: Клубовете ме търсят, защото знам как да печеля

Тръгналият си от Интер Антонио Конте за първи път коментира раздялата си с клуба. Наставникът изведе тима до шампионската титла в Калчото, но след това се махна, несъгласен от решението на ръководството да ореже бюджета за нови играчи и заплати. Самият Конте трябваше да се съгласи да взима по-ниско възнаграждение, […]