Отказаха да отворят избирателна секция във Франция

NetNews

По информация на дипломатическите и консулските ни представителства зад граница, всички изборни секции са готови да отворят за изборите, с изключение на секцията във френския град Моасак, посочват от МВнР.

Префектът на град Моасак снощи е връчил писмо на местния координатор на секционната избирателна комисия, в което се съобщава, че тя не може да бъде отворена заради опасения на местните власти, че няма да бъде спазен здравният протокол.

Посолството ни в Париж е сигнализирало външното министерство на Франция, разговаряло е с генерален директор в министерството, уведомен е председателят на Групата за приятелство в Националното събрание, изпратено е възражение до префектурата на Тарн-е-Гарон, предаде БНР.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полярниците ни не успяха да отплават от Антарктида

Шестимата полярници от 29-тата българска антарктическа експедиция не можаха да отплават към родината, предаде NOVA. Причината – заболели членове на екипажа на кораба, с който трябваше да се приберат. Това ще наложи експертите да останат още половин месец в базата. В момента там се очаква настъпването на антарктическата зима. Те […]