Откриха жива и здрава изчезналата жена от Пловдив

NetNews

След като близки и приятели на изчезналата от Пловдив 28-годишна Здравка Касърова отправиха апел за съдействие при издирването ѝ, полицията също се е намесила. От младата жена нямаше следа повече от денонощие, но вече невредима е под тепетата, предаде регионалният сайт "Марица".

За последно била забелязана в пловдивския квартал "Прослав" вчера сутринта. Работила като маникюристка и живеела в Гърция, но на 4 януари се завърнала в родината си. Във вторник отседнала при приятелката си Веселина в квартала, която тръгнала на работа и я оставила сама в къщата. Когато се върнала обаче от Здравка нямало и следа, а вещите ѝ били там. Непокътнати били личните ѝ документи, телефон и пари.

Пред приятелката си Здравка споделила, че има проблеми в отношенията със съпруга си, който си е в Гърция заедно с 4-годишната им дъщеря. Лелята на изчезналата е подала сигнал по-рано, а твърденията, че е излязла само по халат и чехли се оказаха безпочвени. Очевидец от "Прослав" забелязал девойката на спирка в квартала с анцунг и маратонки, питала как да стигне до Централна гара.

От полицията проверили болниците в града и региона, но там ударили на камък. В крайна сметка след преглеждане на записи от видеокамери и след разпити, униформените успели да я открият. Причината за изчезването се оказа съвсем проста – домъчняло ѝ за детето и съпруга ѝ, които са в Гърция. Затова решила да тръгне към южната ни съседка и не се обадила на никого. Гражданката стигнала до границата, но там я върнали, тъй като нямала необходимия отрицателен тест за коронавирус.

Все пак е разполагала с някакви средства, тъй като първо стигнала до границата, след което пък обратно до автогарата в София. Там някакси успяла да събере пари, за да си дойде до Пловдив. Според информацията, споделена от "Марица", младата жена вече е в града под тепетата, цяла и невредима.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Известен боксьор е арестуван за убийството на собствената си дъщеря

Известният египетски боксьор Кабари Салем беше арестуван по подозрение в убийството на собствената си дъщеря. Спортистът беше заловен при акция в Кувейт и екстрадиран в САЩ, където го очаква съдебен процес, пише boec.bg. 52-годишният Салем е обвинен, че е удушил 25-годишната си дъщеря през октомври 2019 г. Тогава жената е […]