Откриха 17-годишното момиче от Нови пазар, изчезнало преди 7 дни

NetNews

Намерена е 17-годишната Емилия Филева, обявена за издирване на 12 февруари, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен. Момичето е открито при негови познати в Суворово. То ще бъде предадено в Центъра от семеен тип за настаняване на деца и младежи с увреждания в Нови пазар, който е напуснало на 11 февруари.

Междувременно продължава издирването на 42-годишния Мариян Димитров от Шумен, който е в неизвестност от 4 януари. За него в полицията са получавани няколко сигнала, че е забелязван преди около две седмици в района на "Слънчев бряг" и в Несебър, сочат от МВР.

От полицията в областния град призовават всички, които имат информация за местонахождението му, да съобщят на телефон 112 или в близкото полицейско управление.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

19 години затвор за убиеца на Валери Дъбов от Кюстендил

Окръжният съд в Кюстендил определи наказание от 19 години „лишаване от свобода“ за 20-годишния Алекс Димитров от циганския клан "Гольовците", като го призна за виновен за това, че на 17.02.2019 г. е направил опит умишлено да убие 3 лица, като умишлено е умъртвил Валери Дъбов и е направил опит за […]