Партиите на протеста трябва да направят кабинет

NetNews

„Ние сме с нагласата, че трябва да има правителство, съставено от партиите от протестите през лятото. Трябва да има правителство, което иска промяна”. Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Стоян Михалев, депутат от ПГ на „Демократична България".

„Явихме се на тези избори като партия, която беше част от протестите срещу това управление. Има една отвратително токсична коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС. Те гласуват по-важните неща заедно. Тази коалиция е изключително вредна за България", твърди Михалев.

По думите му не е добро решение „Има такъв народ” също да откажат мандат. „Не съм изненадан от това, че президентът още не е връчил мандат на втората по големина партия в парламента. Това може да означава, че вървим към предсрочни избори", каза още депутатът. По думите му до момента „Демократична България” не е имала официални преговори с „Има такъв народ”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стоян Михалев: Партиите на протеста трябва да направят кабинет

„Ние сме с нагласата, че трябва да има правителство, съставено от партиите от протестите през лятото. Трябва да има правителство, което иска промяна”. Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Стоян Михалев, депутат от ПГ на „Демократична България". „Явихме се на тези избори като партия, която […]