Пеевски продава свой култов имот в София

NetNews

Вашият шанс да се почувствате олигарх! Хотел "Берлин" се разпродава на обособени апартаменти от агенция за недвижими имоти, видно от тази обява на оградата на хотела.

Това обяви в профила си във "Фейсбук" съпредседателят на "Зелено движение" Владислав Панев.

Преди няма и 2 месеца Делян Пеевски продаде активите си в България, включително и мястото, където живееше, на служител на шефа на "Инса ойл" Георги Самуилов.

И "Берлин" вече е на свободния пазар. Чух се с брокера, продават се апартаменти с 1 и 2 спални, има и един с три. Но могат да се обединяват, включително да се закупува цял етаж. В сайта на агенцията излизат цени около1500 евро на м2. Което си е в рамките на пазара, даже евтино.

Така че вероятно се търси бързо кеширане. Та ако сте на зор за имот или искате да инвестирате в имоти – оглед в хотел "Берлин" може би е отлична инвестиция!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Реал Мадрид ще задържи Лукас Васкес

Футболистът на Реал Мадрид Лукас Васкес е вторият играч, който подновява договора си с клуба, съобщава "Marca". Испанецът е сложил подписа си под нов контракт с "белия балет", който е за срок от три години, а официалното потвърждение се очаква в най-скоро време. Първият, който поднови договора си с Реал […]