Перник подкрепи Нинова

NetNews

Бившият председател на Общинския съвет на БСП в Перник Кирил Кирилов и поставеният на второ място в кандидат – депутатската листа на "БСП за България" Георги Чернев от гражданската квота, разпространиха до медиите декларация в подкрепа на Корнелия Нинова.

Кирил Кирилов съобщи, че декларацията, която била придружена с подписка с имената на 67 членове и симпатизанти на социалистическата партия е входирана на „Позитано” 20.

В нея те заявяват, че се разграничават от позицията на Изпълнителното бюро на ОбС на БСП в Перник, с която се иска оставката на лидера Корнелия Нинова.

Според Кирилов и Чернев позицията на Изпълнителното бюро на столетницата в Перник била огласена без да е обсъдена с общинската организация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ще е нужна и трета доза на "Пфайзер"

Главният изпълнителен директор на Pfizer (Пфайзер) Алберт Бурла заяви, че хората вероятно ще се нуждаят от трета, бустерна доза на ваксината срещу COVID-19 на компанията в рамките на 12 месеца след поставените първи две дози, предаде БНР. "Изключително важно е да се потисне групата от хора, които могат да бъдат […]