ПП „Има такъв народ“ обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати

NetNews

ПП "Има такъв народ" обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати. Това стана известно от главният секретар на партията Виктория Василева в ефира на БНТ.

"Утре всички наши областни координатори ще имат възможност да регистрират листите в Районните избирателни комисии", каза още тя.

Василева не каза дали Слави Трифонов или самата тя ще бъдат кандидат-депутати.

Промяната всеки си я представя по свой начин, по-важното е каква трябва да бъде, а тя трябва да бъде радикална и съществена, заяви главният секретар на ПП "Има такъв народ" Виктория Василева.

,,Никога не сме мълчали, просто обичаме да говорим, когато имаме какво да кажем'', посочи тя и допълни, че когато от партията регистрират листите за народни представители, тогава ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде кандидат за депутат.

"Има такъв народ" влиза в доста добра кондиция в новата кампания, надяваме се този път да бъде по-открита, по-близо до хората. Залагаме на експертизата на хората, на тяхната почтеност и техния професионализъм'', допълни още Василева.

Не разбирам какво толкова притеснява хората в думата "изчегъртване"? Наистина трябва да бъде изчегъртано всичко направено от ГЕРБ, но със законови средства. Животите на ГЕРБ бяха много, за съжаление. Но вече "Game over"! Корупцията в последните години придоби наистина чудовищни размери, сподели тя.

По отношение на изборите Василева напомни, че това е просто един ден от цялата политическа история, а по-трудното започва след 11 юли.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Предстоят най-опасните дни от юни

През месеци юни ще станем свидетели на няколко големи астрологични събития, сред които слънчево затъмнение, ретроградни планети и супер Луна. През опасните дни на юни можем да очакваме не само енергийни проблеми, но и да се чувстваме физически зле. Vbox7 и Edna.bg представят кои ще са негативните събития през юни […]