Привикаха писател в полицията, искал да „ритне столчето“ на Борисов

NetNews

Писателят Добри Божилов е бил привикан в полицията, за да даде обяснения за свой пост в социалните мрежи, предаде Евроком. Във Фейсбук Божилов написал, че иска “ритне столчето на Борисов, докато е под бесилото. Това довело до привикването му в районното, като трябвало да отговаря за заплаха срещу министър-председателя.

“Уважаеми колеги,

Вероятно ще ви е интересен един нов случай, илюстриращ налудничавия характер на държавното управление, и ангажирането на администрацията и прокуратурата с откровени безсмислици. В петък ме викаха в полицията, да пиша обяснения за „заплаха“ срещу Бойко Борисов, в един мой статус, че съм готов да му „ритна столчето“ под бесилото. Стана весел разговор, подарих една книга на ченгетата… А като се върнах, написах и разказ… Забавлявайте се, весело е много… Благодаря на Диктатора, за вдъхновението…” , пише Божилов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джоди Фостър няма да се върне към легендарна роля

Актрисата Джоди Фостър разкри, че не бил играла отново образа на Кларис Старлинг, съобщи Screen Rant. Образът е най-популярният в кариерата на Фостър. Той ѝ донесе награда Оскар. Филмът „Мълчанието на агнетата“ пък си остава един от най-успешните. Антъни Хопкинс участва в двете продължения на филма, но Фостър така и […]