Пропадна пътят между Кладница и Рударци

NetNews

Пропадане е подкопало част от платното при 4-ти километър на третокласния път между пернишките села Рударци и Кладница, съобщи БНР. Движението в района на 4-ти км вчера бе спряно. Превозните средства ще преминават по общинския път Драгичево – вилно селище „Делта Хил“ – Кладница.

Около 9 км от пътя са в ремонт, започнал през миналата година. Строителните дейности не са завършили и преди началото на зимата на отсечката е била положена временна пътна маркировка.

До този момент в района на участъка не е имало никакви индикации за свлачищни или други геодинамични процеси.

Индикации за деформации в обхвата на пътното платно не е имало и при разработването на техническия проект за ремонт на отсечката, твърдят от пътната агенция.

Според първоначалните огледи, обилните дъждове и снеготопенето през последните седмици са довели до преовлажняване, пропадане на банкета и на част от пътното платно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

МЗ: Продължава изплащането на 1 000 лв. на медиците от първа линия

Министерството на здравеопазването заяви, че държавата е осигурила средства за плащанията за работа на първа линия в размер на 1 000 лв. за всички лечебни заведения за болнична помощ и общопрактикуващи лекари, предаде NOVA. Плащанията за финансирането на допълнителните възнаграждения на медицински и немедицински персонал, пряко зает с дейности по […]