Протестът срещу властта затвори „Орлов мост“ (ВИДЕО)

NetNews

Протестиращи блокираха движението на площад „Орлов мост“ в София. На мястото са изпратени екипи на полицията. Част от недоволните граждани са същите, които блокираха движението на автомагистрала "Тракия" край тунела "Траянови врата" по-рано днес.

Демонстрантите, сред които са и представители на "Системата ни убива" желаят оставката на настоящата изпълнителна власт, както и на главния прокурор Иван Гешев.

Сред възгласите се чуват "Бойко, криминал, стига си ни крал!", "Борисов, позор, оставка и затвор!" и други срещу правителството и премиера Бойко Борисов.

От Столична община съобщиха, че са пренасочени всички линии на градския транспорт, които минават през кръстовището на "Орлов мост". Автобусите от линии № 9 и 75 обръщат на Военномедицинска академия. Автобусите от линия № 72 се движат по бул. “Драган Цанков”, бул. “П. Яворов”, бул. "Ситняково" и по маршрут двупосочно. Автобусите от линия № 94 се движи от бул. "В. Левски" през ул. "Ген. Гурко" по маршрута си. Автобусите от линия № 280 въртят преди пл. "Орлов мост" и обратно по маршрут. Автобусите от линия № 213 бул. "Мадрид" през Подуяне, бул. "Ситняково", бул. "Цариградско шосе" и по маршрута си двупосочно. Автобусите от линии 72,204,604 през бул. "Д.Цанков", бул. "П.Яворов" двупосочно. Тролейбусите от линии 3 и 5 от "Надежда" въртят на кино "Одеон" и обратно по маршрут. Тролейбуси от линии 4 и 11 въртят от ул. "Оборище" по бул. "В. Левски" за кв. "Х. Димитър".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Корнелия Нинова: Останахме категорична опозиция и изготвихме алтернативата с ясен и конкретен план

Водещ: Как върви кампанията? Само седмица остава до 4-ти април, до изборите. Пътувате в цялата страна, какво ви питат, какво искат избирателите на БСП? За какво говорите? Корнелия Нинова: Не само избирателите, защото на срещите идват и не членове на БСП. По-голяма част от хората и не само тези, които […]