Протест в София срещу затварянето

NetNews

Пореден протест пред Министерски съвет. Първоначално десетки хора се събраха, за да изразят недоволството си от случващото се в страната, на фона на тъпани.

В 12,00 часа привърженици на партия Възраждане” пък се събраха пред пилоните на НДК. Те спират предизборната си кампания за един ден, за да изразят несъгласието си с въведените по-строги ограничителни мерки в страната.

“Вече цяла година виждаме, че неадекватното управление води до здравна и икономическа криза. Мерките не просто засегнаха, а тотално сринаха малкия и среден бизнес, оставиха хиляди хора без работа и поминък. Ясно се видя, че налаганите мерки не променят здравната ситуация в страната, а последствията от COVID кризата, показаха колко лоша е системата на здравеопазването ни. Видяхме колко зле са лекувани хронично болните”, заявяват от “Възраждане”, обосновавайки недоволството си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ресторантьори и хотелиери от Русе излязоха на протест

Ресторантьори и хотелиери от Русе излязоха на протест срещу новите мерки, с които от 22 март отново се затварят заведенията в страната. Заедно с тях своето недоволство изрази и техният персонал, който остава без работа за пореден път в последната една година, съобщи бТВ. Много от собствениците на заведения са […]