Проф. Начев: Четвърти пик на вируса няма да има

NetNews

Четвърти пик на коронавируса няма да има, стига ваксинацията да върви по план. Това прогнозира проф. Генчо Начев в ефира на Нова телевизия.

Според него всичко зависи от това и колко са преболедували те и ваксинираните. Въпреки това дори и да има нова вълна, тя ще бъде много лека.

Той се надява ваксинацията у нас да обхване над 60% от населението.

„Възстановяването от вируса отнема от три до шест месеца. Зависи от това колко искаш да се възстановиш и колко спазват препоръките на медиците“, каза той.

Той не се е ваксинирал, тъй като е прекарал вируса и има голям процент антитела. Следи ги ежедневно и ако паднат под определена граница тогава ще се ваксинира.

Според Начев няма да има покачване на случаите заради изборите. Той вече е упражнил правото си на глас и разказва, че всичко е протекло при спазване на всички необходими мерки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Реал Сосиедад триумфира с Купата на Краля (ВИДЕО)

Реал Сосиедад триумфира с Купата на Краля за трети път в своята история. "Синьо-белите" спечелиха дългоочаквания баски финал срещу Атлетик (Билбао), надхитряйки вечния си опонент с минималното 1:0 на стадион "Ла Картуха" в Севиля. В герой за символичните гости се превърна техният лидер Микел Оярсабал, който беше точен от дузпа […]