Проф. Тодор Кантарджиев: От оперативния щаб пари не съм взимал

NetNews

"От оперативния щаб и от интервюта пред медии пари не съм взимал, ние, като лекари, не сме тръгнали да забогатяваме от пандемията и страданието на хората", това заяви в „Неделята на NOVA” проф. Тодор Кантарджиев, директор на НЦЗПБ.

За тези, които биха се интересували от доходите му, професорът предложи да погледнат данъчната му декларация. Той допълни, че през кризата е взимал заплатата си като директор на НЦЗПБ.

Проф. Кантарджиев отново напомни, че най-важното продължава да бъде ваксинацията на хората, за него най-неприятно ще бъде, ако останат много неваксинирани, тъй като това ще попречи сигурността в обществото като цяло.

Той бе категоричен, че в България няма да се хвърлят излишни ваксини, а е напълно възможно да помагаме на други държави, тъй както е предвидено подобно действие и от Европейската комисия.

Специалистът информира, че, ако не се промени вирусът, трета имунизация не е необходима, а според него ваксините имат поносими странични ефекти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ПСЖ близо до това да отмъкне Вайналдум изпод носа на Барса

Изглеждащият като сигурен трансфер на халфа Жоржиньо Вайналдум в Барселона е напът да се провали. Причината е, че Пари Сен Жермен може да изпревари каталунците за подписа на нидерландския национал, който ще напусне Ливърпул като свободен агент. Според Фабрицио Романо в Барселона се подготвяли за медицинските прегледи на 30-годишния играч, […]