Работник: „В моя край много те подкрепяме, ама нищо не направи“; Борисов: „Еми ‘щото кметът не се е обадѝл“

NetNews

"Инспектор-председателят" Бойко Борисов е на служебна разходка в тунел "Железница" на строящата се автомагистрала "Струма". Заедно с премиера неотлъчно са финансовият министър Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. На инспекцията беше съобщено, че се очаква тунелът да е готов през септември.

Борисов запита един от работниците от кой край на България е родом.

"От Велинградския край, Света Петка. Ти направи всичко там около Света Петка, но в Света Петка нищо не направи. И там много те подкрепяме, ама…", сподели строителят.

"Еми 'щото кметът не се е обадѝл. Е, обадѝ му се на кмета, ей го Ананиев (визирайки финансовия министър)…", грубо отвърна Борисов.

"Комунистите се дразнят, даже може и някой протест да направят. Много работа, но сега ви е приятно като гледате", обърна се премиерът към строителите в тунела.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Руснаците смятат, че коронавирусът е биологично оръжие

Цели 64% от руските граждани са на мнение, че коронавирусът е създаден изкуствено и е нова форма на биологично оръжие. Това показват данните на изследване на социологическия център „Левада”. 23% от руските граждани са на мнение, че вирусът е възникнал естествено, без човешка намеса, докато 13% се затрудняват да отговорят. […]