Разкриха високотехнологична лаборатория с канабис в Добрич

NetNews

Разкриха високотехнологична лаборатория с канабис в Добрич, съобщиха от полицията.

Разследването по линия на наркоразпространението е проведено от служители на сектори „Противодействие на криминалната престъпност“ при Първо РУ и ОД на МВР.

В хода му е извършена проверка в частен имот в областния град. Криминалистите установили високотехнологична оранжерия за отглеждане на канабис.

Иззети са общо 30 саксии с растения в различен стадий на развитие, с височина от 50 см до 150 см, 500 г зелена и 10 г суха тревна маса, както и семена, всички реагиращи на канабис.

Задържан за 24 часа е 23-годишен мъж. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност задържаният продължава под ръководството на прокуратурата рамките на образуваното досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НАП: Шефовете крият заплати, работниците губят над 40 бона от пенсията

При укриване на 300 лв. от заплата в продължение на 22 години родните работници губят по 34 848 лв. от пенсията си. Това показват изчисленията на софтуера на Националната агенция по приходите на сайта "Заплата в плик". Работодателите често прибягват до тази практика, защото, по думите им, осигуряването е право, […]