Рамадан Аталай: Искаме да участваме в управление

NetNews

"Кой ще спечели изборите още не може да се каже, а как ще се състави правителство това е още по-сложен въпрос", каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Рамадан Аталай от ДПС.

"Ние ще се борим за висок резултат и искаме да участваме в управлението, за да реализираме идеите си, а не самоцелно", добави той.

"ДПС сме единствената партия, която е сформирала правителство със собствен мандат, който е отстъпила нан друга партия", припомни Рамадан Аталай.

"Има една млака крачка към водородната енергетика и енергийната ефективност, както и други алтернативни източници на енергия. Може да се получи така, че АЕЦ "Белене" да е едно излишно харчене на пари", смята Аталай.

"Новите водородни технологии трбвя по-сериозно да навлязат. Европа няма повече да работи със старите технологии, ние трябва да вървим в тази посока. Не е необходимо да си скептик по отношение на ядрената енергия, ние сме аргументирани", допълни той.

Рамадан Аталай е убеден, че трябва да направим така, че по нашата газопреносна система да тече и водород, който да достига до всяко семейство в България.

"След парламентарните избори ще решим кого ще подкрепим за президентските избори", заключи Рамадан Аталай.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нищо ново: Венци Стефанов оправда загубата на Славия от ЦСКА със съдията

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира по доста любопитен начин съдията на мача между „белите“ и ЦСКА, завършил със загуба с 0:1. „Имахме своите шансове, ударихме две греди. Един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА и нищо за Славия. В 16-и кръг свири на ЦСКА, сега в 17-ия пак […]