Рашидов към протестните партии: Улицата приключи, тук се носи отговорност

NetNews

Получи се нещо много странно – улицата влезе в парламента, но улицата не излезе от тези хора. Те привнесоха улицата в парламента. Не може езикът в парламента да е "Джипко Бибитков". Това каза в предаването "Неделята" по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

В момета анархията се налага като парламентарен език. Това не бива да бъде допуснато. Пожелавам им да вземат сега властта. Бих посъветвал премиера Борисов да им даде властта, като върне мандата. Да управляваш е много тежка отоворност. България е уникален случай – победителят ще е опозиция на малцинството. Като вземат властта, тогава ще се следим. Улицата приключи, тук се носи отговорност. От първия ден в парламента започна площадната, а не парламентарната демокрация, заяви Рашидов.

Искат Борисов да отиде в парламента, за да го унижават. И аз да съм на неговото място, и аз няма да отида, за да еректират духовно хора, които и дърво не са посадили, подчерта депутатът от ГЕРБ.

По думите му и трите нови партии в парламента са създадени чрез политическо инженерство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нанков към ДБ: Явно искате избори, докато не спечелите мнозинство

На изборите хората казали кой не искат да ги управлява. На евентуални предсрочни трябвало да кажат кой да ги управлява. Интересен подход в анализите на вота. "Ако искат, явно така и така ще променяме Изборния кодекс – в него да запишем: избори се провеждат докато “Демократична България” постигне мнозинство!" Така […]