Регистрацията за парламентарните избори започва от 8 февруари

NetNews

На 8 февруари 2021 г. Централната избирателна комисия започва да приема документи за регистрация на партии и коалиции за участие в изборите за народни представители, насрочени на 4 април 2021 г., съобщиха от ЦИК.

Приемането на документите ще се извършва всеки ден от 9.00 ч. до 17.00 ч. в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І“ № 1, официален вход, източно крило, откъм паркинга встрани от Националната художествена галерия.

Крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИК на партиите и коалициите е до 17.00 часа на 17 февруари 2021 г. и се извършва по реда на Решение № 1961-НС от 27 януари 2021 г. и Решение № 1968-НС от 29.01.2021 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мобилните оператори блокираха обажданията до Малдивите заради измама

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) приключи проверката по постъпила информация за телефонни измами, извършвани с международни номера, съобщиха от КРС. Установено е, че към български абонати са били осъществени краткотрайни позвънявания от номера от номерационния план на Малдивите (+960). Позвъняванията са направени с цел осъществяване на обратно изходящо повикване, […]