Ренета Инджова: Ще се борим, докато всеки българин прогледне

NetNews

"Това, че не можем на излъчим лидер в момента, е правилно, защото щяха да го унищожат. Затова и не казваме какво ще стане след оставката, защото когато казахме "оставка и затвор", той (Борисов) остана вътре (бел. ред. в Министерски съвет) затворен. Това заяви пред "Евроком" бившият премиер на България Ренета Инджова по време на участието си в 160-ия ден на антиправителствените протести в София.

"Няма да казваме какво ще правим, но нека знаят, че ще се борим, ще се борим до последния си дъх. Ще се борим, докато всеки българин прогледне, че онова, за което преди 25 години предупреждавах, че започва походът на една олигархия, която произвежда ежедневно, ежечасно и в масов мащаб геноцид над своя народ, на мен ми се смееха тези, които днес управляват България, но те днес са пример за това как един управляващ унищожават своят народ", каза още Инджова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Ива Христова: Последното поколение антигенни тестове са надеждни

PCR и антигенните тестове по никакъв начин не са еднакви. PCR тестовете са много по-чувствителни и специфични, затова и бяха използвани като златен стандарт досега и бяха единствените, на които се разчиташе. Последното поколение антигенни тестове вече са с над 90% чувствителност, показват едно доста високо ниво, на което ние […]